Kaymakamdan Alanya'nın kırmızı haritasıyla ilgili önemli uyarı

Kaymakamdan Alanya'nın kırmızı haritasıyla ilgili önemli uyarı
Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında Alanya’daki riskli tablo artarak devam etmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Vatandaşların kurallara eksiksiz uymalarını önemle rica ediyorum” dedi.

Alanya’daki koronavirüs vakalarının son haftalardaki artışı HES haritasına da yansıdı. Sağlık Bakanlığı'nın mobil uygulaması olan Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki haritada yüksek riskli olan alanların sayısı alınan tüm tedbirlere ve kısıtlamalara rağmen yeniden arttı. Kasım ayında Alanya’nın kalabalık mahallelerinde mavi olan çoğu alan aralık ayı itibariyle kırmızı oldu.

“MÜCADELEYİ BİRLİKTE VERMEZSEK BAŞARILI OLAMAYIZ”

Koronavirüs vaka sayılarındaki artışa dikkat çeken Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı. Vatandaşların daha dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunan Ürkmezer “Mutlak suretle tedbirleri elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. Maske, mesafe, temizlik kurallarına kusursuz şekilde uymak zorundayız. Alanya'da jandarma ve polis ekiplerinin sıkı denetimleri artarak devam ediyor. Vatandaşların kurallara eksiksiz uymalarını önemle rica ediyorum. Mücadeleyi birlikte vermezsek başarılı olamayız. Ciddiyetin farkında olmak için ailemizden bir acı yaşamayı beklemeyelim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 06:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83