KIZLARPINARI’NA YENİ ÇOCUK PARKI

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Alanya’nın merkez ve mahallelerinde yaptığı çalışmalarla park ve çocuk oyun alanlarının sayısı hızla arttırılıyor.

KIZLARPINARI’NA YENİ ÇOCUK PARKI
Alanya’nın mahalle ve köylerinde bulunan parklara ek ve tamiratların yapılmasının yanı sıra parkların bulunmadığı alanlarda da yeni oyun grupları kuruluyor. Bu konuda yapılan çalışmalardan biri de, Alanya Kızlarpınarı Mahallesi Durnalar Sokak’ta gerçekleştiriliyor.


ALANYA HALKI YENİ BİR PARK DAHA KAZANACAK


Kızlarpınarı Mahallesi Durnalar Sokağa yeni bir çocuk parkı ve dinlenme alanı kazandırılıyor. Durnalar Sokak’ta bulunan yeşil alan içerisine oturma alanları ve çocuk oyun grubu kurulacak. Bu sayede Alanya halkı, yeni bir park daha kazanacak.


PARK  VE YEŞİL ALANLARIN SAYISI ARTIYOR


Park ve yeşil alanların sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar,  “Şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için yaptığımız tüm çalışmaların yanında, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız hızla devam etmektedir.”  dedi.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83