TOSLAK'IN YOL SEVİNCİ

Alanya Belediyesi tarafından Toslak Ketenlik Mevki’ne yeni yol açılarak hizmete sunuldu. Yıllardır evlerine araç yolu olmayan mahalle sakinleri, Başkan Yücel’e ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

TOSLAK'IN YOL SEVİNCİ


Mahallelerde asfalt ve yol genişletme çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, genişletme çalışmalarının yanı sıra yolu olmayan bölgeleri de yeni yollara kavuşturuyor. Çalışmalar kapsamında Belediye ekipleri, Toslak Mahallesi Ketenlik Mevki’inde 400 m yolu hizmette sundu.


Kırsal ve Merkez mahallelerde altyapı, asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında araç yolu olmayan bölgeleri de yeni yollara kavuşturuyor. Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Toslak Ketenlik mevkiinde araç yolu olmayan 16 hanenin kullanacağı yeni yolu hizmete sundu. Yolları olmadığı için büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, yol sorununu Başkan Yücel’e ilettiklerini söyleyerek, ”Kısa süre içerisinde yolumuz açıldı. Bizi bu yol kadar hiçbir şey bu kadar mutlu edemezdi. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83