'MİLLİYETÇİLİĞİ ÖLÇEN ALETİNİZ Mİ VAR?'

AKP düşmanlığına isyan eden AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, "Şehit cenazesinde siz daha çok üzülüyor gibi yapmayın. Hepimiz çok üzülüyoruz. Var mı elinizde milliyetçiliği ölçen bir alet?" diye sordu.

'MİLLİYETÇİLİĞİ ÖLÇEN ALETİNİZ Mİ VAR?'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, "Türkiye'nin bu zor günlerinde zaten bozulmuş olan birlik ve beraberliğin az da olsa kalan bağları bugün sırf AKP düşmanlığı ile tamamen kopartılmaya çalışılmaktadır" dedi. AKP düşmanlığının bazı çevrelerce körüklenmeye çalışıldığını savunan Işık, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugün AKP'ye en çok tepki koyan parti HDP iken bizi nasıl olur da 'HDP ile yan yana' diye suçlayabiliyorsunuz?


'AZ ÜZÜLENE YAZIKLAR OLSUN'


Şehit olan her kardeşimize biz üzülmüyoruz gibi yazılar yazıp, o şehide sizden başkası sahip çıkmaz gibi yapıp neden sadece sizin üzülme hakkınız var gibi davranıyorsunuz? Var mı kimin daha çok üzüldüğünü ölçen bir alet, varsa ve biz daha az üzülüyorsak bize de yazıklar olsun. Bu ülkede 13 yıl önce her şey mükemmeldi de, her şey 13 yılda çok kötü oldu gibi davranmayı bırakalım. Geçmişten gelen kötü mirasın sonuçları bütün olanlar.


'TEK VATAN TEK BAYRAK VAR'


Bütün Kürtleri PKK'lı görmememiz için ve kandırılan kişiler için bir şans verilmişti. Keşke bu şans değerlendirilseydi ve bu sorun çözülseydi. Sonuç olarak lütfen şunu iyi anlayalım. Artık sol, sağ, muhafazakar, milliyetçi, demokrat falan diye ayrılmak yok. Bir Türkiye Cumhuriyeti var, bir de hainler ve kalleşler var. Bir şanlı Türk Bayrağı var, bir de o iğrenç renkteki çaput parçası. Bu zamanda bari birbirimize laf ve iftira atıp, birbirimizi küçük düşürecek laf ve sözleri bırakalım. Kendi içimizde her zaman yarışalım ama zaman o zaman değil."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83