Kodal'a ilk 500 sertifikası

Muhammer Kodal'ın sahibi olduğu Toros Residence; TİM tarafından Türkiye'nin 500 büyük hizmet ihracatçısı arasında gösterildi ve bir sertifika ile ödüllendirildi.

Kodal'a ilk 500 sertifikası
İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Toros Residence İnşaat Turizm San. ve Tic LTD. ŞTİ. her geçen gün biraz daha büyüyerek yoluna devam ediyor. 2016 yılında Alanya'da Lumos Deluxe Resort Hotel'i açarak inşaat sektörünün ardından turizm sektörüne de büyük katkılar sağlamaya devam eden şirket önemli bir başarı daha kazandı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl istatistiki rakamlar göz önüne alınarak seçilen 'Türkiye'nin 500 büyük hizmet ihracatçısı' arasında 320. sırada gösterildi. 

Bu büyük başarı şirkete gönderilen sertifika ile kutlandı. TİM tarafından gönderilen ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi imzalı sertifikada, "Türkiye'nin 500 büyük hizmet ihracatçısı 2016 araştırma sonuçlarına göre, araştırmaya katılan firmalarla arasında 320. olmanız münasebetiyle bu sertifikayı almaya hak kazandınız. Tebrik eder, ülkemizin ihracatına katkınızın artarak devam etmesini dilerim." ifadeleri kullanıldı. 

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan şirket sahibi Muhammer Kodal, "Ülkemizin kalkınması için daha çok üretmek daha çok çalışmak zorundayız. Bu ülkeyi muassır medeniyet seviyesine çıkartmak için bir çivi de bizden gelmişse ne mutlu elhamdülillah." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83