KOMİTEDEN ALANYA'YA TUR TEŞEKKÜRÜ

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 4. ve 5. Etapları için Alanya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Komitesi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i ziyaret etti.

KOMİTEDEN ALANYA'YA TUR TEŞEKKÜRÜ

 Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Ana Sponsoru THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Turna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doçent Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanlığı Temsilcileri ve diğer yetkililer Kaymakam Tanrıseven ile bir araya geldiler.

banner111
Ziyarette, Dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Türkiye’nin ve Alanya’nın tanıtımına yaptığı katkılar değerlendirildi. Alanya’nın 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu etkinliklerinde büyük bir tecrübeye sahip olduğunu belirten Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Kaymakam Tanrıseven’i tebrik etti.

Alanya Kaymakamlığının, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, Belediyelerin, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Turizmcilerin, Kaymakam Tanrıseven’in başkanlığında çok iyi organize olduklarını belirten Bisiklet Turu Ana Sponsoru THY Antalya Bölge Müdür Ömer Turna ve  Türkiye Bisiklet Federasyonu Temsilcileri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e başarılı organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Turna ve  Federasyon Temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Ziyarette, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ve diğer yetkililer hazır bulundular.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83