KÖSE: ANTALYA TURİZMİ 12 AY YAŞAYACAK

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, turizmi 12 aya çıkarmak için birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

KÖSE: ANTALYA TURİZMİ 12 AY YAŞAYACAK
AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Mustafa Köse, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ile beraber Kaş Merkez Çarşı, sanayi ve pazar esnafları ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden Köse, sanayi ve pazar esnafının çalışma alanlarının düzenlenmesine ilişkin taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Halil Kocaer ile talepleri değerlendiren Köse, Kaş'a yeni bir sanayi sitesi ve kapalı pazar kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.
Ziyaretler sırasında esnafın turizm ile ilgili sorularını cevaplayan Köse; "İktidarımız döneminde Antalya'da turizm her yıl büyüyerek devam etti. Fakat kış aylarında turizmin canlı olmamasından dolayı bu sektörde çalışanlarımız ve esnaflarımız sorunlar yaşıyor. 1 Kasım’da yeniden AK Parti ile inşallah turizmi 12 aya yaymak için çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Antalya için turizmin önemine vurgu yapan Köse, “Turizme sadece yatak sayı olarak bakmıyoruz. Binlerce kişi bu tesislerde istihdam ediliyor. Ancak çalışanlar, turizmin belli döneme hapsedilmesiyle işten çıkarılmak zorunda kalıyor. AK Parti’nin 1 Kasım’da yeniden iktidara gelmesiyle, turizmi 12 aya çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

Antalya'nın her köşesinin turizme uygun olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, “Kaş'ta önemli bir turizm merkezimiz. Finike-Kaş yolunun düzelterek, kavşakları kaldıracağız. Yine bu bölgeye ilimizin üçüncü havalimanını yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Kaş’a ulaşım çok kolay olacak. Bu da, tarımdan ve turizme her sektörün gelişmesini sağlayacak ve yeni iş imkanları yaratacak” şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeye yeni atanan Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar'ı makamında ziyaret eden Köse, görevinde başarılar diledi. Kaş Devlet Hasta Hastanesi’ni de ziyaret eden Köse, burada tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Köse, Kaş’ta çeşitli ev ziyaretlerinde de bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83