'BERABERE KALSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜK'

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, son dakika golüyle de olsa Samsunspor karşısından hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

'BERABERE KALSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜK'
3 puanı aldıkları için çok mutlu olduğunu belirten Kalpar, "Futbolcularım kazanmak adına ne gerekiyorsa yaptı. Rakip 2-2'yi yakaladıktan sonra bizim için 3'üncü golü bulmak çok önemliydi ve gerçekten de galibiyeti hak ettik. Berabere bitse çok üzüleceğim bir sonuç olacaktı" dedi.

Alanyaspor'un puanını bu galibiyetle 9'a çıkardığını dile getiren Kalpar, "Samsunspor Alanya'ya lider geldi. Lider takımdan 3 puan almak önemliydi. Samsunspor iyi bir takım bunu kabul etmek gerekir. Biz de alt sıralardan kurtulmak adına bu maçı nasıl kazanabileceğimizi hesaplamıştık. Oyuncularım kazanabilme adına ellerinden geleni en iyi şekilde sahaya yansıttılar" diye konuştu.

Basit 2 gol yiyerek maçı zora soktuklarını kaydeden Kalpar şöyle dedi: "Önemli olan gol yemeden kazanmak. Gol yememek adına ileriki günlerde çalışacağız. Alanyaspor ile bu sezon ilk maçıma çıktım. İlk maçta galip gelmek adına sahada her şeylerini veren oyuncularıma teşekkür ediyorum"
Özat: "Ben onlara dokunacağım"

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise kaliteli goller atmalarına rağmen çok basit goller yediklerini söyledi. Yedikleri basit gollerin kendisini üzdüğünü belirten Özat, "50 tane varyasyon deniyorsunuz, deplasmanda 2 gol atıyorsunuz ve 3 gol yiyorsunuz. İnanılır gibi değil. 3'ü de duran toptan. Ancak duran topların da oyunun bir parçası olduğunun bilincindeyiz. Kendisinin dokunulmaz olduğunu hissedenler var ve ben onlara dokunacağım. Merak etmesinler. Sahada bu formayı sonuna kadar ıslatmayanlar, formanın hakkını vermeyenler değil sahada yer almak, antrenmanlarda bile yer almayacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83