KURBAN SATIŞ YERLERİ BELİRLENDİ

Alanya Belediyesi, Alanya genelinde Çıplaklı, Mahmutlar ve Konaklı Mahalleleri’nde olmak üzere toplam 3 yerde kurban satış yeri belirledi.

KURBAN SATIŞ YERLERİ BELİRLENDİ

 KURBAN SATIŞ ALANLARI HAZIR

banner111
Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. Merkez ve mahallelerde kurban satış yerlerini belirleyen Alanya Belediyesi, Çıplaklı Mahallesi Gülevşen Caddesi üzeri, Mahmutlar Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi yanı, Konaklı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde olmak üzere 3 bölgeyi kurban satış yeri olarak düzenledi. Alanya Belediye encümeninin aldığı kararla, kurbanlık satış fiyatı küçük ve büyükbaş kurbanlıklar için 16 TL/kg olarak belirlendi. Kurbanlıklar gelecek hafta Çarşamba gününden itibaren kurban satış yerlerine getirilmeye başlanacak. 
Kurbanlık hayvan satışı yapmak isteyen vatandaşların, Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne başvurması gerektiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların gerek kurban alışlarında gerekse kesim aşamasında herhangi bir zorluk yaşamamaları için her türlü hazırlıkların sürdüğünü kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83