Kuzey Alanya'ya dev hizmet

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’da sağlıklı yapılaşmanın önünü açacak olan yeni yolların yapımına hızla devam ediyor. Tamamlanma aşmasında olan Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, yıllardır açılamayan imar yolunun yaz aylarında hizmete gireceğini söyledi.

Kuzey Alanya'ya dev hizmet
Kuzey mahallelerinde yıllardır açılmayan imar yollarını bir bir hizmete sunan Alanya Belediyesi, Büyükhasbahçe Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunda çalışmalarını hızlandırdı. Tamamlanma aşamasına gelen yolda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, Başkan Yardımcısı Adem Er ve teknik ekibi ile birlikte yol kotu ve bağlantı yollarının güzergahlarını bizzat belirledi.

ÇEVRE YOLU’NDAN CİKCİLLİ’YE BAĞLANIYOR

Cikcilli, Mamadı, Büyükhasbahçe, Küçükhasbahçe ve Koçlar Sokak istikametinde Sevimler Cam önünden Çevre Yolu’na bağlantısı yapılacak olan 15 metre genişliğindeki imar yolu ile bölgenin yıllardır çözülmeyen yol sorunu çözülmüş olacak.

“KUZEY ALANYA’NIN EN BÜYÜK YOLU OLACAK”

Güney cephesinin güçlü istinat duvarı ile desteklendiği yol projesinde, son aşamaya gelindiği bilgisini veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bir buçuk yıl önce yapımına başladığımız yol çalışması Kuzey Alanya’nın aynı zamanda en büyük yolu konumunda. Şu an son aşamaya geldik. Kot çalışmalarımız devam ediyor. Kamulaştırmalar tamamlandı” dedi.


YÜCEL: “KUZEY ALANYA’YA YAKIŞAN BİR YOL OLACAK”

Kuzey Alanya’ya yapılan yol hizmetinin önemini vurgulayan Başkan Yücel; “Büyükhasbahçe ve Küçükhasbahçe’yi birbirine bağlayan yol her yönüyle şehrimize önemli katkılar sağlayacak. Bu yol, Cikcilli Mahallesi’ne de yeni bir güzergâh sağlaması ve Kuzey Alanya’nın kırmızı kot uygulaması, sağlıklı yapılaşmanın önünün açılması için oldukça önem arz ediyor. Kamulaştırma ve istinat duvarları tamlamandı. Kuzey Alanya’ya yakışan bir yol olacak. Bu yaz asfaltlayıp hizmete sunacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83