Mahkeme Yücel'e hakarete cezayı kesti

Mahkeme Yücel'e hakarete cezayı kesti
Sosyal Medya üzerinden Ömür Deniz sahte adıyla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e iftiralarda bulunan ve hakaret eden şahsın davasında karar belli oldu.

Geçtiğimiz seçim döneminde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal medya üzerinden pek çok sahte hesaba karşı da adeta savaş açmıştı. Başkan Yücel’e hakaret eden ve çeşitli iftiralarda bulunan şahıslardan tek tek şikayetçi olunmuştu.

Bu sahte hesaplardan biriside 'Ömür Deniz' ismiyle Başkan Yücel’e saldırılarda bulunan şahıstı. Emniyet güçlerinin başarılı çalışmaları ile yakalanan ve gözaltına alınan şahısla ilgili son dava bugün Alanya Adliyesi’nde görüldü.


8 BİN 240 TL CEZA ALDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in avukatı Arzu Çetin’in katıldığı davada, şikayetçi taraf olan Başkan Yücel’in tüm beyanlarını tekrar ettiği ve şahıstan davacı olduğu vurgulandı.

Mahkeme heyeti sanığın sesli, yazılı ve görüntülü olarak hakaret ve iftirada bulunması sebebiyle 425 gün hapsine, sanığın bu suçları alenen işlediği için cezanın arttırılması ve 495 gün hapsine ve yapılan iyi hal indirimi ile 412 gün karşılığı olan 8 bin 240 TL ceza almasına karar verildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83