Mahmutlar halkı bisiklet yolu istiyor

Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'da yaşayan vatandaşlar bisiklet yolu istiyorlar.

Mahmutlar halkı bisiklet yolu istiyor
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayna vatandaşlar bisiklet yolu için Muhtar Ahmet Top'a dilekçeli başvuruda bulundular. Mahalle halkının uzun süredir dile getirdiği bu isteği Necati Aktaş isimli vatandaş kağıda döktü ve muhtar Top'a teslim etti. 

Aktaş dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

"Satırlarıma özür dileyerek başlıyorum. Bir Alayamız var diyoruz, bence de dünyanın merkezi Alanya canımı incitiyor. Emekliyim, aynı zamanda eski futbolcuyum. Alanya Mahmutlar arasında günde 1-2 defa bisikletle gidip geliyorum. Bisiklet yolumuz ise yok. Ayrıca deve dikeni yüzünden lastik patlamasından gına geldi. Marmaris'de her evin önünde kadar bisiklet yolu var. Alanya'da ise bisiklet yolu ve kaldırım büyük sorun."

Dilekçeyi kabul eden Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, gerekli mercilere ileteceğinin sözünü verdi ve vatandaşların bu tür sorunlarını muhtarlığa dilekçe olarak verebileceklerini belirtti. Konuyu takip edeceğini belirten Top, "Sorunların çözümü için; daha iyi, daha temiz çevre, yeşil doğa gerek, eğitim gerek, sağlık gerek daha modern kent gerek." dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83