Mehmet Şahin'den Gökbel çıkarması

Mehmet Şahin'den Gökbel çıkarması

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, ekip arkadaşları ve muhtarlar ile birlikte Karakocalı (Gökbel) Mahallesi Muhtarı Şerafettin Yiğit’in daveti üzerine geleneksel bayramlaşma programına katıldı. Mehmet Şahin’ in girişimleri ile 2021 yılında Doğu Alanya yaylaları için başlayan ve üç yıldır aralıksız devam eden sağlık hizmetlerinin bu yıl için de duası gerçekleştirildi.

Karakocalı Mahallesi Muhtarı Şerafettin Yiğit tarafından yöre halkı ile bayramlaşma amacıyla her yıl organize edilen ve geleneksel hale gelen programa katılan Mehmet Şahin ve yol arkadaşları, etkinliğe katılan muhtarlar ile birlikte, bölge sakinleri ile bayramlaşmanın yanında,2021 yılında bölge halkının hizmetine sunduğu ve devamlılığını sağladığı sağlık hizmetleri ile güvenlik hizmetlerini de yerinde takip etti.

banner111

ŞAHİN: ALANYA’MIZIN ORTAK DEĞERİ VE PAYDASI OLAN YAYLALARIMIZ İÇİN DE “ÖNCE SAĞLIK, ÇÜNKÜ ÖNCE İNSAN” SLOGANIYLA ÇIKTIĞIMIZ YOLA DURMADAN DEVAM EDİYORUZ.  

Programla ilgili açıklama yapan Şahin, “Yol arkadaşlarımız ve muhtarlarımız ile birlikte Karakocalı Muhtarımız Şerafettin Yiğit’in girişimleri ile her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gökbel bayramlaşma programına katıldık. Bugün yöre halkı ve dostlarımız ile bir araya gelmemize vesile olan Karakocalı Mahallesi (Gökbel) muhtarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Yayla sakinleri ile bayramlaşma fırsatı yakaladığımız organizasyonda yöre halkı ile de güzel sohbetler gerçekleştirdik. Malumlarınız olduğu üzere; 2021 yılında hizmete sunduğumuz acil yardım ambulansları ile istihdam ettiğimiz doktorlarımız ile sunduğumuz genel sağlık hizmetlerini üç yıldır aralıksız olarak sürdürülmesini sağlıyoruz. Bu hizmetler karşısında bölge halkının memnuniyetlerine şahit olmak bizleri bir kez daha çok gururlandırdı ve “Önce Sağlık, Çünkü Önce İnsan” sloganı ile çıktığımız yolda ne  kadar önemli bir eksikliği tamamladığımızı görmemizi sağladı. Yaylalarımız, her zaman Alanya’mız ve bizler için ortak değerimiz ve paydamız olmuştur. Köy, kent ayırımı yapmadan, her zaman şehrimizin sorunlarına katkı sağlamaya çalıştık. Halkımızın bize ihtiyacı olduğunda yanlarında olduk. Bundan sonra da aynı anlayış ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada muhtarımızın daveti vesilesiyle üç yıldır devamlılığını sağladığımız hizmetlerin duasını da gerçekleştirdik. Yöre halkının yanında doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ile bayramlaşarak, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Ben buradan bizleri her zamanki gibi sıcak yüreklilikle karşılayan yöre halkına konukseverlikleri için teşekkür eder; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim.” dedi.

YİĞİT: BÖLGE HALKI OLARAK ŞAHİN’E MİNNETTARIZ. NE YAPSAK HAKKINI ÖDEYEMEYİZ.

Yapmış olduğu hizmetler için Şahin’e teşekkür eden, Karakocalı Mahallesi (Gökbel) Muhtarı Şerafettin Yiğit “ Bölge halkı olarak ne yaparsak yapalım,Mehmet Şahin’in hakkını ödeyemeyiz. 2021 yılında muhtar arkadaşlarımız ile yaptığımız ziyarette yaz aylarında bölgede yaşanan acil sağlık yardımı konusundaki sorunlarımızı iletmiştik. Başkanımız da bize sorunların çözümü için elinden geleni yapacağının sözünü vermişti. Çok uzun yıllar bu sorunların çözümü için uğraşmıştık. Mehmet Başkanımızın sözünü yayla sezonu açılmadan yerine getirmesi, hatta sadece acil sağlık yardımı değil, kendi imkanları ile atıl durumdaki sağlık ocağının tadilatını ve tefrişatını yaptırması ve istihdam ettiği doktorlar ile genel sağlık hizmetlerini de burada hizmete sunması bizleri çok şaşırtmıştı. Güvenlik sorunlarını da ilgili makamlarla görüşerek çözdü. Bölge halkı olarak kendisine minnettarız. Bölgemiz için sağladığı hizmetler sayesinde sayısız vatandaşımıza sağlık hizmetini ayağına götürmüş, tam teşekküllü ambulanslar ile de birçok hayatın kurtulmasına vesile olmuştur. Bölge sakinleri adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83