MENA BASININDA ALANYA RÜZGARI

08 Şubat 2016 Pazartesi günü ALTSO ev sahipliğinde Banana Otel’de gerçekleşen Alanya’daki sektör temsilcileri ile Mena Ülkeleri seyahat Acenteleri buluşması, uluslar arası basında geniş yer buldu. Söz konusu toplantı Kuzey Afrika Ülkeleri, Arap Ülkeleri ve Ortadoğu basınında yer aldı.

MENA BASININDA ALANYA RÜZGARI

 Antalya’daki 1. Uluslar arası Mena zirvesine katılan Orta Doğu ve Kuzey Afrika Ülkelerindeki 30 farklı şehirden 250 seyahat acentesi, 10 büyükelçi, diplomat ve bürokrat ile 70 gazetecinin izlenimleri kendi ülke basınlarında yer buldu. Antalya ve Alanya’dan söz konusu ülkelerin basınında övgü dolu ifadelere yer verildi.

banner111
Konuyu değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,” Antalya’daki zirvedeki potansiyeli gördükten sonra hemen girişimlerimizi hızlandırdık ve bu önemli gurubun Alanya’mıza gelmesine vesile olduk. Bu tür organizasyonlar alternatif pazar arayışlarının önem kazandığı bugünlerde çok önemli. Bizler de fırsatları değerlendirmek zorundayız. Bundan sonra da çalışmalarımız bu yönde devam edecek. 16-23 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan İş Gezisi organize ediyoruz. Biz yatırımcımızın ufkunu açmak ve yeni iş fırsatları yaratmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
ALTSO Başkanı Şahin son olarak, 1.Uluslararası Mena Ülkeleri zirvesinin Antalya’da gerçekleşmesindeki emekleri nedeniyle başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları (THY), Başbakanlık Tanıtma Fonu ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) ya da teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83