1. AYAK PUANLI YOL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Puanlı Yol Yarışları sona erdi. Yolda şampiyon Konya Torku takımından Ahmet Örken oldu.

1. AYAK PUANLI YOL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

 Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenenTürkiye Şampiyonası 1. Ayak Puanlı Yol Yarışları dört gün boyunca 8 kategoride 477 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

banner111
BÜYÜK ERKEKLERDE ŞAMPİYON AHMET ÖRKEN

Kriteryum yol yarışlarında rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmaya hak kazanan Konya Torku Takımından Ahmet Örken oldu. İkinci Hristov Brisa takımından StefonKoychev, üçüncü KapodakyaSalcano takımından Miraç kal oldu. Takım yarışlarında birinci Konya Torku, ikinci Brisaspor üçüncü ise Konya Büyükşehir Belediyespor oldu.

BÜYÜK KADINLARDA KRITERYUM YARIŞLARI ŞAMPİYONU AYŞE ÇAKIR

Kriteryum yol yarışlarında Alanya Bisiklet takımından Ayşe Çakır Şampiyon olurken, yine Alanya’dan Mesude Şenol ikinci oldu. Kocaeli Brisa takımından Beyza Kahveci ise üçüncü olarak yarışı tamamladı. Takım yarışlarında birinci Alanya takımı oldu.

ALANYA BİSİKLET TAKIMI KUPA VE MADALYA ALDI

Alanya Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Puanlı Yol Yarışları’nda 10 kadın, 11 erkek sporcu ile 7 kategoride start aldı. Dört gün süren yarışlarda yıldız kadınlarda takım birinciliği ve ikinciliği, büyük kadınlarda takım birinciliği ile kupa alırken; 3 tane üçüncülük, 4 tane ikincilik ve 2 tane birinciliğin sahibi oldular ve madalyayı almaya hak kazandılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83