MHP'DEN TANRISEVEN'E ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde MHP Alanya İlçe Başkanlığı görevini devralan Mustafa Türkdoğan ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

MHP'DEN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Mustafa Türkdoğan başkanlığında görevi devralan MHP Alanya İlçe Yönetimini tebrik ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "HEPİMİZİN AMACI ALANYA’YA HİZMET ETMEK"

Siyasetin doğasında yenilenme olduğunu belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ”Bu bir bayrak yarışıdır. Biri bırakır diğeri alır. Hepimizin amacı Alanya'ya hizmet etmektir. Alanya’mız hizmet noktasında çalışılmasını bekliyor ve temenni ediyorum" dedi.

TANRISEVEN "HERKES BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLDU"

15 Temmuz gecesi Ülkenin büyük bir badire atlatıldığını söyleyen Kaymakam Tanrıseven konuşmasına şöyle devam etti: "15 Temmuz gecesi Ülkemiz büyük bir badire atlattı. Allah'ın izni ile çetelere teslim olmadık. Herkes birlik ve beraberlik içinde oldu. Siyasi Partiler bir ve beraberlik içerisindeydi. Herkes Ülkemizin menfaati için bütünleşti. Görüyoruz ki; Ülkemizi kökü dışarıda olan çeteler zapt etmeye çalışıyor. Elbirliği ile o çetelere karşı koyduk ve koymaya devam edeceğiz. Kökü dışarıda olan üç beş çapulcu çeteye ülkeyi teslim etmeyiz. Bunlarla mücadeleyi hep birlikte vermeliyiz." 

BAŞKAN TÜRKDOĞAN "HER ZAMAN DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ"

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise, "Siyasi partiler halka hizmet etmek için kurulmuştur. 30 kişilik yeni yönetimimle bismillah dedik. Devlet menfaatlerini her şeyin ötesinde görüyoruz. Sizlerle işbirliği içerisinde güzel bir şekilde çalışacağız. Bunun teminatını veriyorum. Üzerimize düşen sorumluluğu çok iyi biliyoruz. Devlet Bey'in talimatları doğrultusunda Ülkemiz için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83