Milletvekili Aydın şehit haberi ile yıkıldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yaşanan patlamada Gazipaşalı olan ve ailesi Alanya'da yaşayan Fatih Uysal şehit düştü. Fatih'i ve ailesine yakından tanıyan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın gelen haber üzerine adeta yıkıldı.

Milletvekili Aydın şehit haberi ile yıkıldı
Dün Diyarbakır'ın Dicle İlçesinde PKKlı teröristelerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu Aslen Gazipaşalı olan ve ailesi Alanya'da ikamet ettiği öğrenilen Fatih Uysal ağır yaralanmıştı. Yaralı askerimiz Selahaddin Eyyübü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılmadı ve şehit oldu.

Gelen bu haber üzerine Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın adeta yıkıldı. Fatih'i ve ailesini yakından tanıdığını ifade eden Aydın, "Acımız büyük. Diyarbakır'da teröristlerin hain saldırısında şehit düşen 1996-2002 yılları arasında Demirtaş depo memuru olarak görev yapan birlikte çalıştığımız Orman Muhafaza Memuru Mustafa Uysal'ın oğlu, Orman Muhafaza Memuru Fethi Emmi'nin torunu, işletmemizin bahçesinde büyüyen Alanya'da yaşayan Gazipaşalı Uzman Çavuş Fatih Uysal'a Allah'tan rahmet, ailesi ile sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim." dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 09:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83