Muhittin Böcek, Muharrem İnce'nin partisine mi katılıyor?

Muhittin Böcek, Muharrem İnce'nin partisine mi katılıyor?
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek Muharrem İnce'nin partisine katılacağı iddiaları kulislerde bir süredir konuşuluyordu. Başkan Böcek o iddialar hakkında açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Muharrem İnce’nin kuracağı partiye katılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Başkan Muhittin Böcek daha önce CHP Genel Merkezi ile karşı karşıya gelmişti. Koronavirüs tedavisi gördükten sonra yaptığı açıklamalarda CHP Yönetimini eleştirmiş ve CHP çatısı altında olan bazı grupların gelecek hesapları yaptığını gördüm demişti.

'PARTİ DEĞİŞTİRME NİYETİM YOK'

CNN Türk'ün haberine göre; konuyla ilgili açıklamada bulunan Muhittin Böcek, Muharrem İnce ile uzun zamandır tanıştığını İnce’nin hastalığı zamanında oğlunu aradığını ve iyileşir iyileşmez de Muharrem İnce ile bir telefon görüşmesi yaptığını söyledi. ‘’Parti değiştirme niyetim yok bugüne kadar da parti değiştirmeye niyetim olmadı’’ açıklamasında bulunan Böcek, Muharrem İnce ile iyi ilişkileri olduğunu ancak partisine katılmak istemediğini kaydetti. ‘’Bugüne kadar hiç zikzak yapmadım ben partimde çalışmalarımı sürdüreceğim Antalya’da hizmetimi sürdüreceğim’’ açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 08:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83