MUHTAR AKIN'DAN YÜCEL'E HİZMET BİNASI YERİ TEŞEKKÜRÜ

Alanya Belediyesi Hizmet Binası yapımı çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alanda başladı.

MUHTAR AKIN'DAN YÜCEL'E HİZMET BİNASI YERİ TEŞEKKÜRÜ

  Mahalle Muhtarı Musa Akın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir ileti ile Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan futbol sahası üzerine inşaa edilecek olan ek hizmet binası ile ilgili tartışmalar bir süredir devam ediyordu. Ancak Muhtar Akın'ın da paylaştığı teşekküründe belirttiği üzere uygun bir arazi bulunmaması nedeniyle binanın yeri kesin olarak kararlaştırıldı. Musa Akın, bina planlarının fotoğraflarını da takipçileri ile paylaştı.

İşte Akın'ın hizmet binası açıklaması:

banner111
Cumhuriyet Mahallemizin sınırları içinde Eğri Köprü yanında yeşil sahaya yapılacak olan yeni belediye hizmet binası için çalışmalar başladı saha demirleri ve telleri söküldü. Keşke başka imkanımız olsaydı da burası gençlerimize spor alanı olarak kalsaydı ama hizmet binası için de başka uygun bir yer olmadığında biliyoruz. Başkanımızdan tek ricamız bize 50 yıl sonrada hizmet verecek bi eser olur inşallah. Özellikle otopark sorunu olmayan bir hizmet binası istiyoruz, yer altına kenarında yolun altıda içine almak üze iki kat yer altına otopark ve yanında Oba Çayı'nın üstüne kapatılıp iki kat otopark olabilir. Böylece otopark sıkıntısı olmayabilir. Başkanımız gereğini yapacaktır. Allah yardımcın olsun Adem Başkanım sana sonsuz güveniyoruz, bu eser için şimdiden mahallem adına teşekkür ederim.

Yapılması planlanan ek hizmet binasının görüntüsü bu şekilde olacak:




Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83