Muhtar'dan Başkan Yücel'e yol teşekkürü

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, Alanya Belediye Başkanı Yücel'e Mahmutlar'daki yol çalışmaları ve Naula için minnettar olduğunu söyledi.

Muhtar'dan Başkan Yücel'e yol teşekkürü

Alanya Belediyesi'nin Mahmutlar'da yaptığı yol çalışmaları son hızla devam ediyor. Alanya Belediyesi ekipleri Mahmutlar'ın Örenardı Mevki'sin de ki Şahinler Caddesi'nde yol açma çalışmalarında son aşamaya geldi. Yeni açılan yollar önümüzdeki günlerde asfaltlanacak ve Mahmutlar'ın yol sorununa çözüm olacak. 

banner111
Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top yeni yapılan yollardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Alanya Belediyesi'ne teşekkür etti.

'NAULA İLE YOLLAR BİRLEŞMELİ'

Mahmutlar'da bulunan ve turizme kazandırılması için yoğun çaba serfedilen Naula Antik Kenti ile bu yolların birleştirilmesini isteyen Muhtar Top, "Naula'nın yolları kapalı vaziyette. Bu yollar Naula ile birleştirilirse Alanya ve Mahmutlar'ın büyük bir artısı olur" dedi.

Naula'nın temizlik çalışmalarını da yine Alanya Belediyesi'nin yaptığını belirten Top, "33 dönümlük antik kentimiz Naula'nın temizliği Alanya Belediyesi tarafından yapıldı. Turizme bu antik kenti kazandırmak istiyoruz. Bu bölgeye önem veren, temizliğini dahi yapan Yücel ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83