MUHTAR İSYAN ETTİ: DURUM ÇOK VAHİM

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nin muhtarı Ahmet Top bölgenin su sıkıntısına dikkat çekti. Muhtar, “Yapılaşma çok hızlı oluyor ama 30 yıldır aynı şebekeyi kullanıyoruz” dedi.

MUHTAR İSYAN ETTİ: DURUM ÇOK VAHİM
Mahmutlar’daki su sorunu her geçen gün büyüyor. Bölgenin çok hızlı gelişmesi, yüksek katlı bina yapımları ve artan nüfus gibi faktörler nedeniyle Mahmutlar’da su sıkıntı baş gösterdi.  Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top konuya dikkat çekerek ASAT yetkililerini göreve çağırdı. Muhtar yaptığı açıklamada, “Maalesef Mahmutlar’da su sorunu hat safhada. Eski sondaj kuyuları kurudu. Yukarı mahalle, Recepli, Keşbeleni gibi bölgelerde 4-5-6’ıncı katlar susuz kaldı. Yapılaşma çok hızlı ama 30 yıldır aynı şu şebeke hattıyla su veriliyor. Yeni açılan altı kuyuda sondaj su var ama suyu depolara ya da sitelere verecek hat yok” şeklinde konuştu.

‘DURUM ÇOK VAHİM’

ASAT’ın itfaiyelerle bölgede su taşıdığını belirten Muhtar, “Durum vahim bayram geldi, daha da yoğunluk olacak. Acil yeni hatlar döşenip, bu kış su sorunu çözülmeli. Asat’ ı ve yetkilileri halkım adına acil duyarlılığa davet ediyorum. Ben her zaman çözümden yanayım, çözüm Mahmutlarımızın su şebeke hattı gelecek 50 yıl ve 200-300 bin nüfus göz önüne alınmalı ona göre çözüm bulunmalı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83