Muhtardan hayırseverlere acil çağrı

Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, hayırseverlere seslenerek insanların sağlık ocağındaki yer sıkıntısından dolayı yeterli hizmeti alamadıklarını ve Mahmutlar’a acil yeni bir sağlık ocağı binası yapılması gerektiğini söyledi.

Muhtardan hayırseverlere acil çağrı
Hayırsever iş adamı Oktay Cebeci tarafından Mahmutlar’a yaptırılan Sağlık Bakanlığı’na bağlı ‘Mahmutlar Oktay Cebeci Aile Sağlık Merkezi’nde ciddi bir yer sıkıntısı olduğunu belirten Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, yetkililere seslenerek Mahmutlar’a yeni bir sağlık ocağı binası yaptırılması gerektiğini söyledi.

“NE YAZIK Kİ MAHMUTLAR’DA BİR HASTANE YOK”

Alanyaadres.com'a yaptığı 550 metrekarelik bir alana kurulu olan 2 katlı  8 doktor ve 8 hemşire ile hizmet veren Mahmutlar Oktay Cebeci Aile Sağlık Merkezi’nin 2 doktoru daha olduğunu belirten Muhtar Ahmet Top, “Hayırsever Sayın Oktay Cebeci tarafından bölgeye kazandırılan sağlık ocağımız küçük olduğu için burada görev yapması gereken 2 doktor Kargıcak’ta görev yapıyor. Mahmutlar halkı sağlık ocaklarından yeterli hizmeti alamıyor. Mahmutlar Bölgesi’ne yeni bir sağlık ocağı binası yapılmalı. Belediye Hizmet Binası altında 4 yıl önce açılan ve 8 üniteden oluşan Semt Polikliniği’nde ise bir doktor görev yapıyor. Acil olarak yeni doktor atamalarının yapılması gerekiyor”şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83