MUHTARDAN MAHMUTLAR'A GÖLET İSTEĞİ

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, Mahmutlar'da üretim yapan çiftçiler için bölgenin 2 noktasına gölet istekleri olduğunu bildirdi.

MUHTARDAN MAHMUTLAR'A GÖLET İSTEĞİ
Haber: Buse ÇALIK

Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, 'Geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ beni arayarak, Mahmutlar Mahallesi'nde uygun yerlere gölet isteyip istemediğimizi sordu, bende bölgede bir keşif yaparak, yerlerimizden birinin Mahmutlar Karaman Taşkent yayla yolu Kılıçaslan Camii altı, halk diliyle eskiköy altındaki indirici trafonun orada bulunan dereye, bir diğerinin de Kargıcak sınırımızda bulunan Goldcity Otel'in altı yani halk diliyle Gökbuğet Yallan denilen deremize yapılmasını uygun gördüm. Bunları gerekli birimlere bildirdim. Nurettin Bey'den, halkım ve çiftçilerim adına bu göletlerin gerçekleştirilmesini istiyoruz. 
Bu göletlerin yapılması hem çiftçilerimizin su ihtiyacını karşılar hemde doğal su parkı olur. Herşey yeşil doğa, temiz çevre ve sulu bahçelerimiz için. Son 65 yılın kurak geçeceği söyleniyor, bu projeler gerçekleşirse hepimiz için daha güzel olacağına inanıyorum. Bize bu imkanı sunan başta sayın koordinatörümüz Nurettin Uludağ'a ve diğer tüm birimlere halkım adına sonsuz teşekkür ediyorum. ' dedi.





Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83