MUHTARIN ÇABASI SONUÇ VERDİ

Mahmutlar muhtarının sinyalizasyon ve döner kavşak talebi üzerine Karayolları ekipleri, bölgeye gelerek araç sayımı yapıyor.

MUHTARIN ÇABASI SONUÇ VERDİ

 Alanya'nın Mahmurlar Mahalles Muhtarı Ahmet Top'un uzun süredir yapılmasını istediği ve bu konuda ilgili kurumlara yaptığı başvuru sonuç verdi. Muhtarın sinyalizasyon ve dönerli kavşak talebi üzerine Karayolları 133 Şube Şefliği, bölgeye ekip göndererek çalışma başlattı. Ekipler, dün Mahmutlar Kargıcak sınırı dörtyol, Goldcity Doris Aytur otel karşısı D 400 karayolu Mahmutlar girişinde, bugünde Mahmutlar Mehmet Çakır D400 karayolu girişinde, yarında Mahmutlar Kestel D400 karayolu girişinde sabah 08 ile 16.00 saatleri arasında trafik akım cetveli ve üçlü kavşakta araç sayımı yapıyor. 

banner111
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Top, "Çünkü işlevliği gözönünde bulundurularak buralara; Mahmutlarımız, Kargıcak, Kestel ve Mehmet Çakır caddesi D400 karayolu girişlerine sinyalizasyon ve döner kavşakları yapılması için ulaştırma bakanlığına vermiş olduğum dilekçe sonucunda karayollarımız çalışmayı başlattı. Karayollarımız en kısa zamanda halkımın beklediği bu sinyalisazyon ve döner kavşaklara kavuşur. Tarfik kazalarının olabilecek can mal kaybının önüne geçilmiş olur. Buradan karayollarımıza başlatmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşşekkür ederim. Mmahmutlarımıza kazandırılacak bu kavşaklar çok yerinde olacaktır" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83