MUHTARLAR TALEPLERİNİ ARACISIZ İLETECEK

Alanya Milli eğitim Müdürlüğü salonunda düzenlenen eğitimle muhtarların hizmete giren ''Muhtar Bilgi Sistemi'' hakkında ayrıntılı bir şekilde tanıtıldı.

MUHTARLAR TALEPLERİNİ ARACISIZ İLETECEK

 Alanya Kaymakamlığının organize etmesiyle birlikte, Antalya Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü görevlilerince kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarların etkin ve işlevlerinin artırılarak taleplerin sonuçlandırılmasına amacıyla İçişleri Bakanlığı, muhtar taleplerini sonuçlandırılması amacıyla, muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak amacıyla hazırlanan ''Muhtar Bilgi Sistemi'' ile ilgili bir eğitim düzenlendi.

banner111
İl Mahalli İdareler Müdürlüğü görevlileri düzenlenen eğitimle kırsaldaki ve şehir merkezindeki mahalle muhtarları ile birebir irtibat kurma fırsatı yakaladı. Muhtarlarda yönetime etkin katılımını sağlamak amacıyla geliştirilene ''Muhtar Bilgi Sistemi'' ile ilgili sorularını yetkililerden öğrenmiş oldular.  81 il ve ilçelerinde hizmet vermeye başlayan ''Muhtar Bilgi Sistemi'', muhtarın taleplerini aracısız olarak İçişleri Bakanlığına iletebilecekler.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 12:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83