UYSAL'DAN UZAKDOĞU'YA DAVET

Endonezya merkezli Net Mediatama televizyonuna röportaj veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Uzakdoğu ülkelerinin vatandaşlarını, turist olarak Antalya’ya davet etti.

UYSAL'DAN UZAKDOĞU'YA DAVET

 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çin, Japonya, Güney Kore dahil tüm Uzakdoğu’ya yayın yapan, Endonezya’nın başkenti Cakarta merkezli Net Mediatama televizyonunun program yapımcısı ve Türkiye Muhabiri Elisa Oktaviana Avcı’yı konuk etti. Başkan Uysal, Elisa Oktaviana Avcı’ya, her çarşamba günü gerçekleştirdiği randevusuz görüşme programında röportaj verdi.

banner111
BELEDİYE ÇALIŞMALARI VE TURUNÇ MASA’YI SORDU

Turizmci Murat Avcı ile evli olan ve Antalya’ya yerleşen Elisa Oktaviana Avcı, Başkanı Ümit Uysal’la görüşerek, röportaj yapma isteğinin gerçekleşmesi nedeniyle teşekkür etti. Elisa Oktaviana Avcı ise Uysal’a, belediye çalışmaları, Turunç Masa ve kentin turizm potansiyeline ilişkin sorular yöneltti.

TÜM UZAKDOĞU’DA İZLENECEK

Başkan Uysal, tüm Uzakdoğu ülkelerinde izlenen televizyon kanalına, belediye çalışmaları ve Turunç Masa hakkında bilgiler verdi. Uysal: “Tarihte bölgemiz, çok farklı kültürlerin barış içinde, bir arada yaşadığı yer anlamına gelen Pamfilya adı ile anılıyor. Biz Muratpaşa’da tam olarak Pamfilya’yız. Tüm dünya uluslarını, kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83