'O ARAZİYE KAPALI PAZAR YAPILSIN'

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Yiğit, kaldırılması tartışılan Sanayi ve Karayolları arazinin olduğu bölgeye Alanya'ya yakışır bir kapalı pazar yeri yapılması gerektiğini söyledi

'O ARAZİYE KAPALI PAZAR YAPILSIN'

 Kamuoyunda tartışılan Sanayi ve Karayolları araziyle ilgili farklı öneriler gelmeye devam ediyor. Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Yiğit, "Kapalı pazar yeri olmalı. Belediyelerimizin bir araya gelip konuşarak bu zamana kadar düşünülmemiş olayı yapmaları çok uygun olur. Alanyamız en güzel bir şekilde halkına hizmet eden yerli ve turist bütün insanların ihtiyaçlarını karşılayabilen bir ilçe. Böyle bir ilçede vatandaşın ve turistlerin ihtiyaçlarını karşıladığı pazar yerleri kapalı pazar yeri olması hem esnaf hem halk hemde gelen misafir ve turistlerimiz için çok faydalı olur. Büyükşehir veya Alanya Belediyesi ikisininde yaptığı bizim Alanyamız için iyi olur" dedi. 

banner111

TAKAVUT'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yiğit, bu haftaki CHP'nin haftalık olağan konuşan Ali Takavut'a "Alanya'nın kanayan yaralarından bir tanesi de kapalı pazar yerinin olmamasıdır. Herkes sokak aralarına pazar kuruyor, hem esnaf hem de müşteri zor durumda kalıyor. Bir an önce rahatlıkla alışveriş yapılacak kapalı pazar yerleri yapılmalı. Pazarcı esnafı çamurun içinde oturmak zorunda kalıyor. Güneşten, yağmurdan korunmaları gerek. Bu konuda hem belediye hem de odalara çağrıda bulunuyoruz" sözleri için de teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83