JUDO'DA HEYECAN DORUKTA

Türkiye Judo Federasyonu Başkanlığı'nın, 2016 faaliyet programında yer alan Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü katkılarıyla Alanya'da gerçekleşen ''Ümitler (Bay - Bayan) Türkiye Şampiyonası'' açılış seremonisi yapıldı.

JUDO'DA HEYECAN DORUKTA

 Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen program, sporcularının geçiş töreniyle başladı. İstiklal Marşı okunmasının ardından seremoninin açılış konuşmalarına geçildi. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya'da böyle bir organizasyonun olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

banner111
'KAYMAKAMIMIZ DR. HASAN TANRISEVEN'İN TALİMATI DOĞRULTUSUNDA ALANYA'YI SPORUN BAŞKENTİ YAPAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Farklı illerden gelen 1.500'ü aşkın sporcuya başarı dileyen Tamrak, şunları kaydetti:
 
"Bugün burada 70 ilden 1.500 sporcu, 48 hakem, 220 antrenör, 350 idareci ve 950 sporcu ailesi katılıyor. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'in Alanya'mızın sporun başkenti olması yönünde bizlere talimatları var. Bizler de bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyona boyunca tüm konuklarımıza Türk konukseverliğin en güzel örneklerini göstermek için gayret sarf edeceğiz. Bütün sporculara başarılar diliyorum.''

BAŞKAN UYSAL 'DESTEKLERİNDEN DOLAYI ALANYA KAYMAKAMIMIZA VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ise yapmış olduğu konuşmada; ''Alanya'nın misafirperverliğini çok iyi biliyoruz. Bu tür organizasyonları Alanya'da yapmak bizler için mutluluk verici. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, her konuda destek olan başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte diğer yetkililerin hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kıran kırana geçen ''Ümitler (Bay - Bayan) Türkiye Şampiyonası'' müsabakaları, 07 Şubat Pazar günü son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83