Oda başkanlarından AGC'ye tam destek

AGC Yönetimi aide-i ziyaretlerini sürdürdü. Esnaf Odası Başkanlarını ziyarette, Oda başkanları gazetecilerle her daim uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, desteklerini dile getirdiler.

Oda başkanlarından AGC'ye tam destek

 Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, iade-i ziyaretlerine oda başkanları ile devam etti.  Sabah saatlerinde başlayan ziyaret turunda öncelikli olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na giden AGC yönetimini, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay ve  ALTSO  Başkan  Yardımcısı Fatma  Taşpınar  karşıladı. Alanya ekonomisi ve ticaretinin konuşulduğu ziyarette, gazetecilerle fikir alışverişinde bulunuldu.



ALESO'DA MESLEKLER KONUŞULDU

ALTSO'nun  ardından Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir'i ziyaret eden Coşkun ve ekibi, esnaf ile ilgili konularda Demir'den bilgi aldı. Unutulmaya yüz tutan mesleklerin konuşulduğu sohbette Demir, yorgancılığın ve kalaycılığın giderek azaldığını, özellikle kadın terzi sayısının arttığını belirtti.  Esnafının kalkınması için gerekli bütün çalışmaları yaptığını söyleyen Demir, gazetecilere kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

ELEKTRİKÇİLERE YENİ BİNA GELİYOR

Daha sonra Alanya Elektrikçiler ve Elektronikçiler Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı İlyas Bayır'ı ziyaret eden AGC yönetimi, uzun süre sohbet ederek, elektrikçilerin yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Bayır, elektrikçiler odasının mevcut binasını yakın zamanda başka bir bölgeye taşınacaklarını söyledi. Odanın taşınması için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Bayır, yeni yer ile birlikte eğitimlere de başlayacaklarını belirtti.

DEĞİRMENCİ UMUTLU

Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, kendisine iade-i ziyarette bulunan AGC Başkanı Coşkun ve yönetimine, yeni sezondan esnafın beklentilerinden bahsetti. Yeni sezondan ümitli olduklarını ve turizmin giderek iyi yönde ilerlediğini söyledi.

banner111

ÜRETİCİLER İÇİN EĞİTİM YAPILACAK

AGC yönetimi, Alanya Ziraat Odası'nın yeni başkanı Tahir Göktepe'ye de hayırlı olsun ziyareti yaptı. Başkan Göktepe, üreticilere yönelik projeleri hakkında Coşkun ve yönetimini bilgilendirirken, çeşitli eğitimlerin gerçekleştirileceğini söyledi. Mevcut Ziraat Odası binasının yetersizliği sebebiyle yeni bir yer arayışında olduklarını da söyleyen Göktepe, üreticilere daha iyi hizmet için yola çıktıklarını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 17:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83