ÖHEP'te resim şenliği

CEV Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları geleneksel olarak düzenlediği Resim Şenliğini bu yılda düzenledi.

ÖHEP'te resim şenliği
ÖHEP Okulları bahçesinde düzenlenen ve katılımın oldukça yoğun olduğu şenliğe ÖHEP Okulları öğrencileri, öğretmenleri,veliler ve HAMİ Projesi kapsamındaki ÖHEP Okulları ile kardeş okul olan Mehmet Emine Öncü okulu öğrencileri katıldı. ÖHEP Okulları Okul Aile Birliği üyelerinin de stand açarak destek verdiği şenlikte minik öğrenciler diledikleri gibi resim yaptılar.


Çocukların özel yeteneklerinin bu yaşlarda fark edilmesinin bilincinde olan ÖHEP İlkokulu, resim şenliğini uzun yıllardır aralıksız gerçekleştirilmekte. ÖHEP İlkokulu ile ÖHEP Ortaokuldan 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin katıldığı “ÖHEP Okulları Resim Şenliği” öğrenci ve velilerle daha kaliteli zaman geçirmenin yanında sosyal becerilerin farkında olma,kişinin hem kendi hem karşısındakinin duygularının farkında olmasını,anlayıp tanımlamasını ve duygularını  yönlendirmesini amaçlıyor.


Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi 23 Nisan temalı resim yapan öğrenciler hem aileleri ile birlikte vakit geçirmenin hem de güzel havanın keyfini çıkardılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 21:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83