OKUL SPOR FAALİYETLERİ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları faaliyetleri genişletilmiş ödül töreni yapıldı.

OKUL SPOR FAALİYETLERİ ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 2015 – 2016 yılı tüm okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları faaliyetleri genişletilmiş ödül töreni, 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 10.00 ile 14.00 arasında Atatürk Spor Salonunda coşku ile gerçekleşti.

banner111
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan ödül töreni, protokol konuşmaları ile devam etti.

"ALANYA OKUL SPORLARI FAALİYETLERİNDE TÜRKİYE DE SÖZ SAHİBİ"

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul sporları organize edildi. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantılarda okul sporlarında Alanya'yı ilk sıralara getirmek ilk hedefimizi olduğunu belirtmiştik. Kaymakam Beyin destekleri ile bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yapmış olduğu konuşmada; "Alanya'yı spor faaliyetlerinde iyi bir ivme kazandırdık. Bu başarılarda Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven öncülüğünde yapılan çalışmalarda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN FOLKLOR GÖSTERİSİ

Protokol konuşmalarının ardından 2015 – 2016 yılında halkoyunları dalında dereceye giren Ayşe Melahat Erkin İlkokulu folklor ekibi katılımcılara unutulmaz göster sergiledi. Folklor ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.

Ayşe Melahat Erkin İlkokulu folklor ekibinin gösterisinin ardından Türkiye, bölgemiz ve Alanya'da dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Okul spor faaliyetleri ve geleneksel spor oyunları faaliyetleri ödül töreninde 2015 – 2016 yılında dereceye giren genç sporcular, ödüllerini almanın keyfini çıkarttılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 11:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83