TEMAD'TAN 19 MAYIS KUTLAMASI

TEMAD Alanya Şube Başkanı Nurittin KARACALI "Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı"ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklaması şöyle:

TEMAD'TAN 19 MAYIS KUTLAMASI

 "19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı her zamankinden daha da fazla önem arz etmektedir. Geçmişte olduğu gibi yaklaşan bu Bayramda da, Alanya halkı başta olmak üzere, tüm kurumlarımızla birlikte hem Ülkemize hem de Ulusal Bayramımıza sahip çıkacağımızı göstermek için bir araya gelme çağrısı yapıyoruz.

Halkımızın , biz demokratik kitle örgütlerinden beklentileri de bu yöndedir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında el ele vererek kutlamaya ve tüm ülkeye güç vermeye çağırıyoruz.

banner111
Bugün bu inançla; “yurtta barış dünyada barış” diyenler, Cumhuriyetimizin geleceğinden kaygı duyanlar, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkanlar, Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenler, Cumhuriyetin bekçileriyiz diyenler, her yaştan Türk genci olarak buradayız demenin tam vaktidir.Bayramımızı büyük bir coşku ile kutlayalım.

Tüm Türk Ulusunu ve ALANYA halkını Ulus devletimize, parlamenter sistemimize sahip çıkmaya çağırıyoruz.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozacağımızdan, birlik ve beraberliğimizi koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bunu başaracak güç Türk Ulusunda vardır. Yeter ki bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da aramızdaki tüm ayrılıklarımızı unutarak, el ele verelim.

Bu bağlamda; 19 Mayıs 2016 Perşembe günü saat: 19.30 da ATATÜRK ANITI önünden başlayacak olan FENER ALAYINA tüm halkımızı katılmaya çağırıyor ve her yaştan gençlerimizle el ele yürüyeceğimizden hiç şüphemizin olmadığını da kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Saygılarımızla."


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83