'ONLARA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCU'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde şehit ailelerini ziyaret ettiler.

'ONLARA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCU'

 Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü münasebetiyle Şehit ailelerine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, şehit yakınları ile bir süre sohbet ettiler ve herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sordular. Ziyarette, şehitler rahmet ve minnetle anılırken duygu dolu anlar yaşandı.

banner111
"ŞEHİT AİLELERİMİZE SAHİP ÇIKMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Ceylan Tanrıseven, "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna evlatlarınızı şehit verdiniz. Sizlerin herhangi bir ihtiyacınızda veya bir sıkıntınızda her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Sizlere Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in selamını getirdim. Şehit ailelerimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur" dedi. 

Şehit ailelerine yapılan ziyarette, Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve Alanya Gönüllüleri de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83