YATAK ODASI KIZ TARAFINDAN, TATİL ADİN'DEN!

2016 sezonu açılmasına kısa bir süre kala Adin Beach Hotel, balayı çiftlerine de benzersiz bir tatil fırsatı sunuyor. Balayı çiftleri Adin Hotel’de ikramların yanı sıra özel indirimden de yararlanabilecek.

YATAK ODASI KIZ TARAFINDAN, TATİL ADİN'DEN!

 Alternatif turizm sektörünün öncü oteli Adin Beach Hotel, balayı çiftlerine sunduğu avantajlar ile göz dolduruyor.  Balayı çiftlerine sunulan özel ikramların yanı sıra balayına özel bir de indirim sunan Adin Hotel,  2016 yaz sezonunda da genç çiftlerin yüzlerini güldürecek. Balayı çiftlerinin otele farklı bir renk kattığını belirten Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, “Çiftler için düğünleri ne kadar anlamlı ise, balayı tatilleri de bir o kadar anlamlı. Bu yüzden onlara unutamayacakları ve benzersiz bir balayı tatili sunuyoruz. Balayı çiftlerimizin bu mutluluğuna ortak oluyoruz. Onlar da otelimizin havasını değiştiriyor” ifadelerini kullandı.

banner111

ÖZEL İKRAMLARIN YANINDA İNDİRİM AVANTAJI DA SUNULUYOR

Balayı paketi ile ilgili bilgi veren Soylu, şöyle konuştu: “Balayı çiftlerimizi mutlu edecek bazı ikramlarımız olacak. Bu ikramlar şu şekildedir; özel oda süslemesi, odaya özel kahvaltı servisi, A’la Carte Restoranda mum ışığında akşam yemeği, odaya meyve tabağı, odaya kalpli pasta ve tatlı tabağı ve fotoğraf çekimlerinde yüzde 10 indirimden oluşuyor. Tabi kampanyamız bunlarla sınırlı değil. Değerli balayı çiftlerimize konaklamalarında yüzde 5 ekstra indirim de uygulanacak. Bizler onların mutluluğuyla mutlu oluyoruz. Mutlu balayı çiftlerimizi otelimizde ağırlamak bizleri de heyecanlandırıyor.” Dedi. 

TESİS BALAYINA UYGUN MU ?

Bir tesisin iyi bir balayı için gerekli hizmet ve imkan ağına sahip olması gerekliliğine vurgu yapan Selim Soylu: “ Bir tesiste kaliteli bir balayı geçirmenin en önemli etmenlerinden bir tanesi de tesisin özellikleri. Balayı çiftleri denizde de havuzda da birlikte vakit geçirmek, birlikte aktivitelere katılmak belki bahçeli bir odada konaklamak isteyeceklerdir. Biz Adin Hotel olarak bu imkânların hepsini sunuoruz. Adin Hotel’de balayı yapan bir çift bizim aile plajlarımızda, aile havuzlarımızda birlikte yüzebilir, flora odalarımızda ya da bu sene hizmete açacağımız villalarımızda tropikal bahçelerin arasında konaklayabilirler. Aktiviteler konusunda gerçekten geniş imkânlar sunan bir tesisiz. Sabahın erken saatlerinden, akşamın ilerleyen saatlerine kadar gerek denizde, gerek havuzda, ister bireysel olarak isterlerse birlikte grup aktivitelerine katılabilirler. Yani kısaca Adin sadece geniş ailelere değil, balayı çiftlerine özel birbirinden özel imkânlar sunabilen bir yapıya sahip.” Dedi. 



Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 10:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83