PLAY-OFF'TA YENİLMEYEN TAKIM KESTELSPOR

Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Gazipaşaspor’u 1-0 yenerek 4 haftalık yenilmezlik ünvanını elinden alan Kestelspor şu anda Play-Off gurubunda tek namağlup takım olma başarısını elde etti. Böylece Kestelspor, Gazipaşa maçında aldığı üç puanla Play-Off maçlarının ilk yarısını 9 puanla ikinci olarak tamamladı.

PLAY-OFF'TA YENİLMEYEN TAKIM KESTELSPOR
BU HAFTA FİNİKESPOR’LA

Alanya Belediyesi Kestelspor bu hafta deplasmanda Finikespor’la karşı karşıya gelecek. Dün son hazırlık antremanını tamamlayan temsilcimiz sahaya son derece iddialı çıkacak. Grupta 4. sırada yer alan Finikespor’un 5 puanı bulunuyor.

BAŞKAN ERKEN; ”İYİ BİR BİRLİKTELİĞİN ÜRÜNÜ”
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Kestelspor’un 5 maçta iki galibiyet 3 berberlik alarak grubun tek namağlup takım unvanını elde ettiğini söyledi. Erken yaptığı açıklamada, “Yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcu olarak kenetlendik. İyi bir birlikteliğin ürünü olarak da ortaya bu başarı çıktı. Her maça ayrı bir önem veriyoruz.”dedi.

AKDÜLGER: “3 PUANLA DÖNERİZ”

Alanya Belediyesi Kestelspor’un başarılı Teknik Direktörü Mehmet Akdülger ise Finikespor maçına son derece iyi hazırlandıklarını ve sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.



Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83