PAKETİN KATKISI NE OLACAK?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun son zamanlarda ülkede yaşanan turizm krizi nedeniyle sunduğu 'Turizm Teşvik Paketi'ne ilişkin TÜRSAB'ın hükümetten istekleri, paketten çıkan sonuç, turizmin bugünü ve geleceğine dair veriler bu akşam Haberin Manşeti'nde konuşulacak.

PAKETİN KATKISI NE OLACAK?

 Krizler eşliğinde yeni bir turizm sezonuna hazırlanan sektör temsilcileri bir taraftan bölgesel tanıtıma ağırlık veriyor, diğer yandan hükümetten gelecek destekleri bekliyor. Sektörü en çok düşündüren de Türkiye’nin dünyaya verdiği güvenlik imajı. Krizi sektör ve hükümet birlikte aşmak için çaba gösterirken açıklanan teşvik paketi çeşitli yankılar buldu. Hükümetin sektöre yönelik destek kararı turizmciyi sevindirdi ancak paketin sadece bir kısım turizmciye katkı sağlayacağı düşüncesi hakim oldu. Teşvik pakate hazırlanırken Turizm Bakanlığı’na TÜRSAB tarafından sektörün beklentilerini anlatan bir rapor sunuldu. Paket açıklandıktan sonra ilk tepki TÜRSAB’dan geldi. TÜRSAB’a göre paket sektörün tamamını kapsamadı.

TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Genel Sekreter Cengiz Topçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Özpamuk bu akşam Gaye Coşkun’un Haberin Manşeti'nde canlı yayın konuğu olacak. Sektörün beklentilerinin konuşulacağı program saat 19.45’de ekrana gelecek. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83