ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL SPOR

Büyükşehir Belediyesi Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) profesyonel eğitmenler ve diyetisyen eşliğinde özel çocuklara ücretsiz spor yapma imkanı sunuyor.

ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL SPOR

 Profesyonel eğitmenler ve diyetisyen eşliğinde Antalyalılara ücretsiz spor yapma imkanı sağlayan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ASFİM, Konyaaltı, Atatürk, Kepez, Varsak, Aksu, Döşemealtı, Elmalı, Korkuteli, Finike, Gazipaşa’da bulunan 10 merkezinde 3 bin 500'ü aşan üyesine hizmet veriyor. Kısa sürede sporun markası haline gelen ASFİM’ler şimdi de özel çocuklar için özel bir proje başlattı. Açılan kursla, gelişim çağındaki özel sporcuların, spor yapma alışkanlığı kazanmaları, kendilerini geliştirmeleri ve vücut esnekliği kazanabilmeleri amaçlanıyor. 

banner111
UZMANLAR EŞLİĞİNDE SPOR

Kurslara başlayan 20 özel sporcu oyunla sporu bağdaştırarak eğlenceli vakit geçirirken, kendi vücutlarını tanıyabilme imkanı buluyor. Özel çocuklar, temel cimnastik branşında, modern, tam donanımlı salonda ve uzman eğitmen kadrosuyla spor yapıyor. Haftada bir gün Konyaaltı ASFİM'de hizmete giren proje, önümüzdeki günlerde daha fazla spor merkezinde uygulanacak.



Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2016, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83