'Projeni yap 1 milyonu al'

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Antalya İl Müdürlüğü ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “KOBİGEL Proje Teklif Çağrısı bilgilendirme toplantısı” gerçekleştirildi.

'Projeni yap 1 milyonu al'
4 Mayıs 2018 Cuma günü ALTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak KOSGEB Antalya İl Müdürü Şükrü Mısırlı katıldı. Mısırlı, kurumun Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ) yönelik desteklerini anlattı. Yapılan sunumun ardından Şükrü Mısırlı, ALTSO üyelerinin sorularını yanıtladı.

İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörleri ve Yazılım Sektörlerindeki KOBİ’lerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi” KOBİGEL Proje Teklif Çağrısı başvuruları 24 Nisan 2018 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin de 22 Haziran 2018 olduğunu hatırlatan Mısırlı, bu tarihe kadar KOSGEB Destek ofisleri ve KOSGEB’in internet sayfasından bilgi alınabileceğini söyledi.

Mısırlı konuşmasında; “KOSGEB’in KOBİGEL Destek Programı 2018 yılı 1. çağrısı 24 Nisan tarihinde başladı. Program kapsamında projesi onaylanan KOBİ’lere 300 Bin TL’sı hibe, 700 Bin TL’sı faizsiz kredi olmak üzere 1 Milyon TL’sına kadar destek sağlanabilecek.” dedi
Mısırlı açıklamasında hangi sektörlerin de projeye katılabileceğini dile getirerek şunları söyledi; “KOSGEB İL Müdürü açıklamasında “KOSGEB olarak ülke genelinde yaptığımız çalıştay neticesinde illerin rekabet avantajına sahip, ilin vizyonunu geliştirecek öncelikli sektörler belirlenmiştir. Bu kapsamda Antalya’mızda öncelikli olarak Gıda, Mobilya, Mermer, Kimyasal Gübre ve Yat İmalatı yapan Sanayicilerimiz ile Yazılım, Temel Eczacılık Ürünleri, Bilgisayar, Elektronik ve Optik Ürünleri Hava ve Uzay araçlarıyla ilgili makinaların İmalatı konusunda faaliyet gösteren İşletmelerimiz bu programa müracaat edebileceklerdir”

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83