PROTOKOL BU AÇILIŞTA BULUŞTU

Gerçek Alanya Gazetesi, resmi açılışını gazete önünde gerçekleştirilen muhteşem bir davetle gerçekleştirdi. Alanya protokolünün tam kadro katıldığı açılışa, birçok sektörden çok sayıda seçkin davetli katıldı

PROTOKOL BU AÇILIŞTA BULUŞTU
Gerçek Alanya Gazetesi’nin resmi açılışı gazete önünde gerçekleşen muhteşem bir davetle gerçekleştirildi. 101. Sayısını geride bırakan Gerçek Alanya Gazetesi, hem 100. Yılını kutladı, hem de resmi açılışını gerçekleştirdi. Muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen açılışa Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıvesen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra birçok sivil toplum örgütünün yöneticileri, parti yetkilileri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

KONUŞMALARLA BAŞLADI

Sunuculuğunu Alanya’nın tanınmış simalarından Haşim Yetkin’in yaptığı açılışta, ilk olarak Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker konuştu. Sözlerine katılımcılara geldikleri için teşekkür ederek başlayan İpbüker, “Biz bu işe başlarken patronumuz Fazıl Tunç bize sadece tek bir şey söyledi. Oda ‘Gazetecilik yapın’dı. Biz de onun gösterdiği bu yolda elimizden geldiğince çalışıyoruz. Muhteşem bir ekiple, en iyisini siz Alanyalılara sunmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz teveccüh bizleri nice 100 sayılara ulaştıracak” diye konuştu. İpbüker’den sonra söz alan Gerçek Alanya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fazıl Tunç, katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Kardeşimle birlikte önce internet gazetesi mi çıkarsak diye düşünerek başladığımız bu yolda, bölgedeki şehir ve ilçelerde sayısız yerel gazete olduğunu fark ettik ve Alanya’nın bundan geri kalmaması gerektiğine karar verdik. Çelik gibi bir ekiple gazetecilik yapmaya başladık. Sizin desteklerinizle 100. Sayımızı geride bıraktık. Ve yine sizin desteklerinizle inşallah sonsuza kadar bu gazete yaşayacak” diye konuştu. Tüm çalışma arkadaşlarını sahneye çağırarak, katılımcılara tanıştıran Tunç, “İşte biz bu ekiple gazetecilik yapıyoruz. Hepsine emekleri için teşekkür ediyorum diye konuştu.

İYİ DİLEK TEMENNİLERİ DİLE GETİRİLDİ

Tunç’tan sonra sırasıyla söz alan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, içinde bulunulan dönemde gazetecilik yapmanın çok zor olduğunu, gazetelerin ayakta durmasının oldukça güç olduğunu ama her türlü baskı ve zorluğa rağmen gazetelerin ayakta dik durması gerektiğini belirttikleri konuşmalarında, Gerçek Alanya Gazetesi’nin farklı duruşu ve yorumuyla uzun soluklu olarak Türk Basını’na hizmet etmesi temennilerinde bulundular.

PROTOKOL KONUŞTU

Açılıştaki son iki konuşmayı gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, katılımcıları selamlayarak başladıkları konuşmalarında, Türk Basın’ına yeni katılan Gerçek Alanya Gazetesi’ne hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Basının halk ile siyasetçiler arasında köprü olduğunu dile getirdikleri konuşmalarına, tüm zorluklara rağmen Gerçek Alanya Gazetesi’nin gerçekleri ifade ederek sonsuza değin yaşayacağına inandıklarını belirterek son verdiler. 

MÜZİK DİNLETİSİ VE İKRAMLAR YAPILDI

Görkemli açılış süresince konuklara, muhteşem bir müzik ziyafeti ve açık büfe ikram servisi yapıldı. Açılış boyunca konuklarla yakından ilgilenen Fazıl Tunç ve Tunç ailesi katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83