RÜZGAR DİREK DEVİRDİ!

Antalya'nın Serik İlçesi'nde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Belek ve Boğazkent'e elektrik akımını sağlayan yüksek gerilim hattına ait direk yan yattı

RÜZGAR DİREK DEVİRDİ!
İlçedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle futbol takımları da kamp yaptıkları otellerin spor salonlarında antrenman yaptı.
Serik'te dün saat 23.00 sıralarında şiddetli yağış başladı. Sabah saatlerinde ise yağışla birlikte şiddetli rüzgar da etkisini gösterdi. Deniz tarafından esen şiddetli rüzgar nedeniyle Boğazkent- Belek yolu Atilla Koç Köprüsü yakınlarından geçen ve bu iki mahalleye elektrik akımını sağlayan yüksek gerilim hattına ait yaklaşık 20 metrelik demir direk yan yattı.
Yaklaşık 45 derece yatan direği görenler Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'ye (AKEDAŞ) ihbarda bulundu. Olay yerine gelen AKEDAŞ görevlileri direkte inceleme yaptı. Bağlı olduğu tellerin devrilmesini önlediği direğin tamir edilmesi için çalışma başlatıldı. Bölge halkı, yaklaşık 1 ay önce aynı direğe bir otomobilin çarptığını ve hafif yan yatırdığını, şiddetli rüzgar sonrası direğin daha da yattığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 17:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83