Sağlık turizminin kalbi burada attı

Alanya Belediyesi, Ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen ve Antalya Fuar Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Hestourex "Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı" nda yer aldı.

Sağlık turizminin kalbi burada attı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde düzenlenen; 150 ülkenin katılım gösterdiği ve 4 bin alım heyetinin yer aldığı Hestourex Fuarı 6-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Alanya Belediyesi fuarda sağlık ve spor turizmi alanındaki çalışmalarını tanıtmak için stant açtı. Alanya da tüm yıl gerçekleştirilen spor organizasyonlarının tanıtım videosu ve görselleri standı gezen ziyaretçiler tarafından büyük beğeni aldı. 

Engelsiz turizm alanında yapılan çalışmalar Uluslararası spor organizasyonları birçok kişi tarafından ilgi odağı oldu. Alanya standında ücretsiz olarak diyetisyen tarafından vücut analiz ölçümü ve fizyoterapist tarafından omurga eğriliği ölçümleri yapılarak ziyaretçiler bilgilendirildi. Engelsiz turizm konseptinde tarihi dokuların engelli bireyler tarafından da öğrenilmesi amaçlı hissedilebilir kızılkule ve tersane ekseni maketi alanda yerini aldı. Alanya ipek kozasından çiçek, Alanya ipek dokumaları ve Alanya muz lifi projeleri tanıtıldı. Litvanyadaki kardeş şehrimiz Silute 5 kişilik heyet ile standımızda tam gün bizimle işbirliği yaptı. Altav da tanıtım için Alanya Belediyesi standında yerini aldı.

BAKAN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU ALANYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Alanya Standını ziyaret ederek Alanya Belediyesi’nin sağlık ve spor alanındaki yaptığı tüm çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çavuşoğlu’na muz lifinden üretilen defter hediye edildi. Spor standında yer alan minyatür plaj voleybolu sahasında Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu servis vuruşu gerçekleştirdi. Dört gün boyunca devam edecek olan Hestourex fuarında Alanya Belediyesi çalışmalarını aktif olarak tanıtmaya devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83