Türel'den MHP ve BBP ziyareti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ta MHP, BBP ve AK Parti teşkilatlarını ziyaret ederek, referandum çalışmalarında kolaylıklar diledi. BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır, “Çalışana hakkını teslim etmek lazım. Eskiden bira festivaline rastlardık, şimdi hizmet festivaline tanıklık ediyoruz” dedi.

Türel'den MHP ve BBP ziyareti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat Programı kapsamında önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve yönetim kurulu üyelerine evet çalışmaları kapsamında kolaylık dileyen Başkan Türel, 16 Nisan’da Türk Milleti’nin destan yazacağını vurguladı. Meselenin siyasi değil, memleket meselesi olduğunun iyi anlatılması gerektiğini vurguladı. Türel, “Aklın yolu birdir. Türkiye’de iyi şeyler olacak. 16 Nisan’da tarih yazacağız. Desteğiniz için başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Tek adam yüce Türk milleti”

Başkan Türel, MHP’ni ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Çayır ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Türel, evet çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Türel, bu süreçte birçok iftira ve yalanlarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Birçok yalanla meseleyi siyasallaştırarak bu işi sulandırmaya çalışıyorlar. Yok tek adam sistemi, yok diktatörlük diyorlar. Aslında bu sistem tek adam sistemidir. Ama bu sistemde tek adam yüce millettir yüce Türk milletinin ta kendisidir. Dolayısıyla bir kişiye bağlı değil millete bağlı olan bir tek adamlık sistemidir bu sistem. Eski Türkiye yeni Türkiye farkı nedir? diye bana sorduklarında eski Türkiye’de millet kendini direksiyonda zannediyormuş ama direksiyonu arkadan birileri idare edip dururmuş. Yani bizde onları çok fark edememişiz. Milletin idare ettiğini zannettiğimiz direksiyonda arkadan birileri kumanda etmiş. Ama yeni Türkiye’de artık millet direksiyonun başında. Bu direksiyonu öyle arkadan kumandayla falan idare etmeye müsaade etmiyor. Ve şimdi daha da güçlü bir şekilde direksiyonda çakılı bir şekilde hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu bir sisteme doğru Allah’ın izniyle milletimizin desteğiyle inşallah 16 Nisan’da bunu perçinleyen bir kararla devam edeceğiz. O yüzden bu memleket meselesinde hepimiz aynı gayeye yönelik çalışıyoruz. Kolay gelsin dediğim gibi Allah gayretlerimizi bereketli kılsın inşallah.”

Çayır: “Çalışana hakkını teslim etmek lazım”
BBP İlçe Başkanı Mehmet Çayır da 12 Eylül döneminde ailesinin ve kardeşlerinin büyük sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Çayır, “O dönemleri yaşayan birisi olarak, gerçekten ülkenin nereye gittiğini net görebiliyoruz. Biz eskiden sabah 04.00’te Manavgat’tan yola çıkar, öğleye Antalya’ya zor varırdık. Çalışana hakkını teslim etmek lazım. İdeoloji bakmaksızın çalışan insana sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapılmaz. Doğru insana hakkını teslim etmek lazım. Eskiden bira festivaline rastlardık, şimdi hizmet festivaline tanıklık ediyoruz. İnşallah 16 Nisan’da milletin iktidarını görürüz. Ülkemiz, 15 Temmuz’daki gibi üç beş çakalın müdahale edebilme olanağını ortadan kaldırır” dedi.

Başkan Menderes Türel, son olarak AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Hasan Öz ve partililerle bir araya geldi, referandum çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83