Kongre ve Fuar Merkezinin temeli atıldı

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi’nde 10 bin 500 metrekare alan üzerine yapımına başlanan Kongre ve Fuar Merkezi’nin temelini attı.

Kongre ve Fuar Merkezinin temeli atıldı
Pınarbaşı Mahallesi'nde 4 bin 36 ada 1 parselde bulunan 10 bin 500 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Kongre ve Fuar Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek düzenledikleri sade bir törenle Kongre ve Fuar Merkezi’nin temelini attı. Törene, Başkan Muhittin Böcek’in yanı sıra Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katıldı.

21 milyon 600 bin liraya mal olacak

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Kongre ve Fuar Merkezi’nin yerini belirlerken Akdeniz Üniversitesi, Cam Piramit ve Atatürk Stadyumu gibi birimlere yakın olmasını dikkat ettiklerini söyledi. Bu anlamda Pınarbaşı Mahallesi’ni en uygun yer olarak gördüklerini belirten Muhittin Böcek, zaman kaybetmeden ihale sürecine başladıklarını söyledi. 21 milyon 600 bin liraya ihale edilen projenin 24 Kasım 2017 tarihinde tamamlanacağını dile getiren Başkan Böcek, bu yıl 8.sini düzenleyecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı bu fuar alanında gerçekleştireceklerini bildirdi.

Sade bir tören istedik

Başkan Muhittin Böcek, her zaman sadelikten yana olduğuna vurgu yaparak, böylesi büyük bir projenin temelini de bu düşünceyle sessiz bir şekilde gerçekleştirmek istediklerinin altını çizdi. Kendilerine destek veren başta Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına ve vatandaşlara teşekkür eden Muhittin Böcek, Kongre ve Fuar Merkezi hakkında şu bilgileri verdi, “Kongre ve Fuar Merkezi içersinde 3 bin 500 kişilik 3 bin metrekare kongre salonu, 150’şer kişilik 3 eğitim ve seminer salonu, 600 kişilik anfi salonu, 400 matrekare açık sergi alanı, fuaye alanı ve 4 ayrı çok amaçlı dükkan yer alıyor. Ayrıca fuar merkezi içersinde mescit, kafe ve 111'i kapalı toplam 210 araç kapasiteli otoparkta bulunuyor.”

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83