Yücel Cuma Pazarı'nda esnafın sorunlarını çözdü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma Pazarı’nda tezgâh açan pazarcı esnafını ziyaret ederek, bol kazançlar diledi.

Yücel Cuma Pazarı'nda esnafın sorunlarını çözdü
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yücel, Cuma Pazarı’nda bulunan pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek bereket dileklerini iletti. Belediye Başkanı Yücel, Cuma Pazarı’nda tezgâh açan pazarcı esnafının her Cuma gerçekleştirdiği bereket duasına da eşlik etti.

PAZARDA ÇÖZÜM MASASI KURULDU

Alanya Belediyesi’nin sorunlarını dinleyen ve bu sorunları ilgili müdürlüklere aktararak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan Çözüm Masası ekibi, Cuma Pazarı’nda stant kurarak pazarcıların ve vatandaşların şikayetlerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Çözüm Masası ekibi, gelen şikâyetleri belediyenin ilgili birimlerine iletmek üzere not aldı.

ESNAF VE VATANDAŞA İKRAM ÇEŞMESİNDEN LİMONATA DAĞITILDI

Alanya Belediyesi’nin yaklaşık 1 yıldır verdiği “İkram Çeşmesi” hizmeti, Cuma Pazarı’nda da sürdürüldü. Cuma Pazarı merkezine kurulan çeşmeden 200 litrelik limonata vatandaşlara ve pazarcı esnafına ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83