Çavuşoğlu Alanyalı muhtarlara seslendi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Devletin geleceğinin şahıslara bağlı olmaması gerekiyor. Yarını düşünerek sistemi güçlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Çavuşoğlu Alanyalı muhtarlara seslendi
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Alanya’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ve Gazipaşa muhtarı ve kurum amirleri ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya ve Gazipaşa mahalle muhtarının istek, talep ve sorunlarını dinledi. Bakan Çavuşoğlu, “Şehrimizin sorunlarını konuşup yerinde çözmek için buradayız” dedi.

Haydarpasha Palace Otel'in Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve diğer yetkililer katıldı.

Haydarpasha Palace Otel'in Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun açılış konuşması ile başladı. Kaymakam Harputlu; uzun bir süredir Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun muhtarlarla biraraya gelmek istediğini söyledi.

KAYMAKAM HARPUTLU “SORUNLARI YERİNDE ÇÖZMEK İÇİN BURADAYIZ”

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Alanya ve Gazipaşa'nın muhtarları ve kurum amirleri ile bölgenin sorunları üzerinde konuşup o sorunları yerinde çözmek için buradayız. Ülkemizin ve üzerinde bulunduğumuz coğrafyanın çok sıkıntılı olmasını rağmen sayın Bakanımız bugün bizlerin arasında. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum."

VALİ KARALOĞLU "BAKAN BEY TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ

Sorunların yerinde çözmek için toplantı yapıldığını ifade eden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "İlimizin en doğusundaki iki ilçemizin muhtarlarının sorunlarını dinlemek için bugün burada toplandık. Bu sorunları yerinde çözeceğiz. Cumhurbaşkanımız 81 İlin Valisine muhtarların sorun ve taleplerini dinleyin diye talimatları var. Bizlerde sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Yakın ilçelerin muhtarlarını bir araya getirip toplantılar yapıyoruz. Bugünde 2 güzide ilçemiz birbirine yakın olduğu için bir araya getirdik. Yeni yönetim anlayışımız ile hizmetleri muhtarlarımızın ayağına kadar getiriyoruz. Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu öncülüğünde kamu yatırımları devam ediyor. Bakan beyin emirleri doğrultusunda çalışıyoruz" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU “MUHTARLAR HİZMET YOLUNDAKİ EN YAKIN ARKADAŞLARIMIZ"

Çok anlamlı ve önemli bir toplantı olduğunu dile getiren Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, “Şehrimizin sorunlarını konuşup çözmek için bugün burada toplandık. 15 yıldan beri muhtar arkadaşlarımıza sizler bizim için çok önemlisiniz diye söylüyoruz. Muhtarlar bizim hizmet yolundaki en yakın arkadaşlarımız. Birlikte çalışarak çok mesafe kat ettik. Muhtar arkadaşlarımızı hep destekledik. Muhtarların maaşları şimdi 1400 TL'nin üzerinde.  Muhtarlar bundan sonra hizmetin peşinden koşacaklar. Muhtar arkadaşlarımla Alanya ve Gazipaşa'ya çok hizmet ettik. Hizmetin en iyisini vatandaşa götürmeliyiz. Siyaset hizmet için bir araçtır. Türkiye'nin geleceği için siyaseti bir kenara bırakmalıyız. Bunun için bir araya geliyoruz. Türkiye'yi millet yönetir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 13:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83