Çavuşoğlu'na çilekli evet sürprizi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya 'da pazar esnafını ziyaret etti. Yabancı turistlerle sohbet eden Çavuşoğlu, bir esnafın çiçeklerle ‘evet’ yazdığı tezgahta hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çavuşoğlu'na çilekli evet sürprizi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Alanya’da MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Türkdoğan’ı tebrik etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Çavuşoğlu, dostluk ve kardeşliğin sadece siyasi partilere bağlı olmadığını vurguladı.

Konuşmasında referandum sürecinden de bahseden Çavuşoğlu, anayasa paketinin içeriğine girmek istemeyenlerin kara propaganda yaptığını söyledi.
Avrupa’nın, bazı siyasetçilerin ve basının Türk milletine akıl vermeye çalıştığını gördüklerini aktaran Çavuşoğlu, "İnşallah onlara gerekli mesajı 16 Nisan’da sandıkta vereceğiz. Avrupa’nın birçok şehrinde insanlarımız akın akın sandığa gidiyor. Vatandaşlarımız ‘Siz bizi yönlendiremezsiniz, bizim ülkemizin iç işlerine karışamazsınız, biz buralarda yaşıyoruz ama Türkiye’ye bağlıyız’ demek için aşkla ve şevkle sandığa koşuyorlar. Bizi engelleyip tam tersi sahip çıktığı terör örgütleri var. Bizi engelledikleri dönemde devlet adamı Devlet Bahçeli’nin tutumu takdire şayandır. Avrupa’daki ülkücü camiaya ‘Çavuşoğlu nereye giderse gitsin mutlaka gidin, yalnız bırakmayın’ demesi bir siyasi liderin takdire şayan tutumudur" dedi.

Pazar ziyareti

Bakan Çavuşoğlu, ziyaret sonrası cuma pazarını gezdi. Burada esnaflarla tokalaşıp, sohbet eden Çavuşoğlu, yabancı turistlerin de ilgisiyle karşılaştı. Çavuşoğlu, yabancı misafirlerin özçekim isteklerini kırmadı, küçük bir bebeği de kucağına alarak sevdi. 
Esnafa, hayırlı cuma ve bol kazanç dileyen Çavuşoğlu, bir esnafın çileklerden evet yazısı yazdığı tezgah önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83