Şahin'den depremde vefat edenler için mevlit ve hatim

Şahin'den depremde vefat edenler için mevlit ve hatim

Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin tarafından, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid ve Hatim programı düzenlendi.

banner111


Emine Özmüftüoğlu Camii’nde düzenlenen mevlid ve hatim programı, Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kalabalık cemaatin katılımıyla  yapılan program dua ve  kılınan öğle namazının ardından sona erdi.
Düzenlenen mevlid programı sonrasında Şahin; 
‘’Ülkemizde hiç beklemediğimiz bir anda bir felaketle karşılaştık. Vefat edenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Hiç yaşanmasını istemediğimiz, hepimizi derinden sarsan bir acıyla karşı karşıya kaldık. Biz  ilk günden beri bu acıya bir nebze olsun nasıl ilaç olabiliriz diye çalışıyoruz. Bu gün de müftümüz ve imamlarımızın katkılarıyla Mevlid-i Şerif ve Hatim okundu. Her zaman olduğu gibi bugün de halkımız duyarlılığını gösterdi ve depremzede kardeşlerimizle birlikte kenetlenerek dua etti. 
Depremde mağdur olan vatandaşlarımızın acısı acımızdır. Ülkece yaşadığımız zor günleri birlik ve beraberlik duygularıyla dua ederek atlatacağız inşallah.
Okuduğumuz duaların ülkemizde, tüm islam aleminde ve dünyada şefkat, sevgi, adalet, mutluluk ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum. 
Yüce Rabbim, insanlığa ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.’’dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83