ŞAHİN'DEN YÜCEL-ÇAVUŞOĞLU OLAYINA SON NOKTA

Hafta sonu Doğanay Otel'de yapılan başkanlar toplantısına ev sahipliği yapan eski Konaklı Belediye Başkanı Ali Şahin, kamuoyuna yansıyan Türkler eski Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel arasındaki konuşma kriziyle ilgili bir değerlendirme yaptı.

ŞAHİN'DEN YÜCEL-ÇAVUŞOĞLU OLAYINA SON NOKTA

 Öncelikle ülkemizde yaşanan menfur terör olayını nefretle kınayan, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen ve 'Ülkemizin başı sağ olsun" diyen Şahin, toplantıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 

banner111
'İLETİŞİMSİZLİKTEN KAYNAKLANAN SEZENİŞLER'

"Geçtiğimiz hafta sonu Doğanay Otel’de gerçekleştirdiğimiz eski belediye başkanları toplantısında kusur, eksiklik ve yanlışlık varsa tüm sorumluluk bana aittir. Yanlış kabul edilse bile bu yanlışa toplantıya katılan yıllarını Alanya’ya ve beldelerine hizmet vermiş arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Toplantı ile ilgili yerel basında ve sosyal medyada yazıldı, çizildi. İletişimsizlikten kaynaklanan serzenişler taraflar arasında tatlıya bağlanmıştır. Olumsuzluğa Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel, bir büyüğüne nasıl davranacağını göstererek ’Osman Amca ‘dediği Türkler Beldesi eski Belediye Başkanlarımızdan Osman Çavuşoğlu da, konu anlaşıldığında özür beyan ederek, büyüklüğünü göstermiştir. Her iki başkanımıza da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. 

'TOPLANTININ OLUMLU YÖNLERİ DE YAZILIP ÇİZİLSEYDİ'

Olumsuzluk kamuoyuna yansıtılırken, keşke o toplantının olumlu yönleri de yazılıp çizilse idi. Hele hele Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in, Büyükşehir Belediyesi Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ’ın, Alanya Belediyesi eski Başkanı Hasan Sipahioğlu’nun, Mahmutlar eski Belediye Başkanı Alaaddin Çakır’ın, Çıplaklı eski Belediye Başkanı Yaşar Ertekin’in ve toplantıda hazır bulunan kırkın üzerindeki belediye başkanlarımızın tavsiye niteliğindeki görüşlerini dinleseler idi kamuoyunu daha iyi aydınlatmış olurlardı.

'İLKLER VE FAYDALI İŞLER HEP SANCILI BAŞLAR'

Alanya kamuoyuna duyurmak isterim ki; nedense Alanya’mız da ilkler ve faydalı işler hep sancılı başlıyor. Örnek vermek gerekirse, kurucusu ve yönetiminde bulunduğum Alara Sol Sulama Birliği, Alanya Ticaret Odası ve Alanya Tanıtma Vakfının kuruluş aşamaları hep sancılı olmuştur. Ancak günümüzde bu üç kurumda başarılı konumda olup; Alara Sulama Birliği 35 yıldır hizmet vermekte, Alanya Tanıtım Vakfı’nın turizmi tüm dünyada tanıtma etkisi aşikar olup, Alanya Ticaret Odası ise başarısını kanıtlamış, Türkiye Ticaret Odaları arasında ilk sıralara yerleşmiştir. Bugünlerde de olumsuz yönü ile basına yansıyan ‘geleneksel belediye başkanları toplantısı’ da gelecekte iyiki yapılmış diye yorumlanacaktır. Alanyamız’ın geleceği için bir araya gelerek yapılan bu toplantılar ışığında bizler dünün güneşi ile bugünün çamaşırı kurutulamaz anlayışındayız. 

'BİZ DAHA VERİMLİ HİZMET DERDİNSEYİZ'

Bizler 1901 yılından 2014 yılına kadar hayatta olan 58 belediye başkanımız ile birlikte en verimli çağında Alanya'mıza ve beldelerimize hizmet vermiş kişileriz. Alanya ve beldelerinin sorunlarının çözümü noktasında siyasi kimliği ne olursa olsun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Alanya Belediye Başkanımıza, devleti temsilen Alanya Kaymakamlığına, asayişten sorumlu Jandarmaya, Polisimize, diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla birikimlerimizi paylaşmaya hazırız. Bu sebeple Alanya’nın geleceği noktasında siyaset üstü anlayış içerisinde, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız duyduğumuz bu dönemlerde, kamuoyuna gerçek amacı yansıtılmayan belediye başkanları istişare toplantısının amacı budur. Toplantılara devam edilecektir. Bir sonraki belediye başkanları istişare toplantısına da Demirtaş Kurucu Belediye Başkanımız Yusuf Karagöz evsahipliği yapacaktır.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83