SANAYİ ESNAFINI MEMNUN EDEN ÇALIŞMA

Sanayi’de sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan Alanya Belediyesi, şimdi de esnafın talepleri doğrultusunda Sanayi Sitesi’nde bulunan tamirhane ve işyerlerinin çatılarını temizliyor.

SANAYİ ESNAFINI MEMNUN EDEN ÇALIŞMA

 Sanayi çarşısındaki yolları sıcak asfaltla kaplayarak sanayi esnafının taleplerini yerine getiren Alanya Belediyesi, şimdi de sanayi bölgesinde geniş kapsamlı bir çevre temizliği başlattı. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sanayi esnafının talepleri ve desteğiyle Sanayi Sitesi’nde bulunan tamirhanelerin çatısında oluşan görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, 15 kişilik ekibiyle Alanya Sanayi Sitesi’nde bulunan tamirhanelerin çatılarındaki çöpleri toplayıp temizliyor.  Uzun süredir temizlenmeyen çatıların oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedefleyen Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bölgede temizlik çalışmalarına devam ediyor.  

banner111




SANAYİ ESNAFI TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Temizlik çalışmalarına destek veren esnaflar, sanayi bölgesinin temizlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.



Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83