SEMPOZYUM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

3 Kasım – 3 Aralık 2015 tarihleri arasını kapsayacak, “12. Alanya Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu” yarın başlıyor.

SEMPOZYUM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen, Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nun 12.si yarın Belediye Binası arkasındaki alanda saat 13.00’da düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in heykeltıraşlarla birlikte ilk çekici vuracağı sempozyum, bir ay devam edecek.

SANATÇILAR ALANYA TARİHİNDEN ESİNLENECEKLER

Bu yıl, Alanya tarihi konu edileceği 12. Alanya Uluslararası Taş Heykel Sempozyumu’nda, heykeltıraşlar Alanya tarihinden esinlenerek taşlara şekil verecekler. Sempozyuma Türkiye, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan, İngiltere ve Polonya’dan 6 heykeltıraş katılıyor. Belediye Binası arkasındaki açık alanda 3 Aralık’a kadar devam edecek sempozyumu vatandaşlar, öğrenciler ve turistler gezerek heykeltıraşlardan bilgi alabilecekler.

YÜCEL, DAVET ETTİ

Sempozyumun, Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle 12 yıldır başarıyla yürütüldüğüne dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın saat 13.00’da Belediye Binası arkasında düzenlenecek sempozyumun açılış programına vatandaşları davet etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83